Øhavsstien

 

 

Hele 220 km vandrestier snor og bugter sig fristende rundt i Det Sydfynske Øhav. Gode trampestier, der giver den bedste oplevelse, om du er til en rask travetur på et par timer, om du vil på miniferie med bagagetransport eller om du vil ud og vandre en hel uge med rygsæk.

Her er plads til at lade både ben og tanker vandre, til at forundres over og nyde det smukke druknede istidslandskab med de mange øer, vige og kystnære skove. Tag på en guidet tur eller køb en færdigpakket vandretur hos en touroperatør.

To vandrere på Øhavsstien

Øhavsstien - Vandring på Sydfyn

Læs mere om Øhavsstien, naturen, kulturen og Det Sydfynske Øhav. Tag med på opdagelse langs Øhavsstien – og læs om, hvordan isen vandet og mennesket har formet landskabet det unikke landskab.

Overnatning Sydfyn

Find overnatning

Find overnatninsteder tæt på ruten. Vi har lagt alle steder ind i google maps langs ruten. Kig med og planlæg din overnatning.

Shelter på Skarø

Overnat i en arkitekttegnet shelter

Ud under åben himmel.. eller næsten åben..Book en shelter i det sydfynske. De fine nye artkitekttegnede shelters står klar til brug. Shelteret her er fra Skarø ved Café Sommersild.

Book en aktiv oplevelse på Fyn

Book en aktiv oplevelse

Oplevelsesbooking gør det nemt for dig at booke en fed fynsk oplevelse. Vil du køre på segway på Langeland? Hvad med en hestevongstur på Enebærodde, et tandemspring eller et ophold på en af de hyggelige fynske hoteller? 

Se film fra Fjällräven Classic på Øhavsstien

  • Øhavsstien - Guide

    "Øhavsstien - En vandretur rundt om Det Sydfynske Øhav". Guidebogen der dækker Danmarks smukkeste vandrerute.
    185,00 DKK Book
  • Øhavsstien - kort 1 til 7

    Få Øhavsstifolderne tilsendt. Der er udgivet i alt 7 kort/foldere som dækker hele Øhavsstien på ca. 220 km.
    55,00 DKK Book

EU-partner:

Vaekstforum _EU_regfond