Øhavsstien

Hele 220 km vandrestier snor og bugter sig fristende rundt i Det Sydfynske Øhav. Gode trampestier, der giver den bedste oplevelse, om du er til en rask travetur på et par timer, om du vil på miniferie med bagagetransport eller om du vil ud og vandre en hel uge med rygsæk.

Her er plads til at lade både ben og tanker vandre, til at forundres over og nyde det smukke druknede istidslandskab med de mange øer, vige og kystnære skove. Tag på en guidet tur eller køb en færdigpakket vandretur hos en touroperatør.

Læs mere om Øhavsstien, naturen, kulturen og Det Sydfynske Øhav. Tag med på opdagelse langs Øhavsstien – og læs om, hvordan isen vandet og mennesket har formet landskabet det unikke landskab.

Find overnatninsteder tæt på ruten. Vi har lagt alle steder ind i google maps langs ruten. Kig med og planlæg din overnatning.

Ud under åben himmel.. eller næsten åben..Book en shelter i det sydfynske. De fine nye artkitekttegnede shelters står klar til brug. Shelteret her er fra Skarø ved Café Sommersild.

Se film fra Fjällräven Classic på Øhavsstien

EU-partner:

Vaekstforum _EU_regfond

Del denne side