©  Foto:

Odense Havn - havnebad, restaurant m.m.

Odense Havn blev anlagt i starten af 1800-tallet, og meget er sket siden. Efter gennem mere end 150 år at have fungeret som en travl industrihavn er havnen i dag under forvandling til et nyt, spændende område med spirende kulturliv. Havnekvarteret trækker tydelige referencer til fortiden i form af de mange bevarede og “genbrugte” bygninger, og området byder på aktiviteter og oplevelser for både lokale og turister.

På Byens Ø er der etableret flere sportsbaner; både beach volley, pétanque, crossfit og parkour foruden minigolfbanen, der ligger i forbindelse med Fodboldfabrikken. Her er der ud over fodboldspil også mulighed for at dase på stranden under palmerne og nyde en forfriskning fra Fodboldfabrikkens bar.

For nylig er det desuden blevet muligt at tage en dukkert i Odenses nye havnebad. Havnebadet rummer både omklædning, sauna og alle andre moderne faciliteter, og med det delvist opvarmede bassin, gratis entré og kun to lukkedage om året har det siden sin åbning i 2016 skabt stor aktivitet på Odense Havn.