©  Foto:

Nørregade Cykler

Nørregade Cykler tilbyder køb af nye cykler, reparation af cykler og leje på dagsbasis af cykler. Servicen er i top og du er altid sikret hurtig og god hjælp.

Nørregade Cykler tilbyder
Hos Nørregade Cykler får du en fin service. Her kan du både købe din næste cykel og få repareret den du allerede har. Hos Nørregade Cykler er der et stort udvalg af nye og gode cykler, og medarbejderne står klar til at vejlede og råde dig til, hvilken cykel der skal være din næste. Når du skal have repareret din nuværende cykel, kan du trygt gå til Nørregade Cykler, her får du nemlig god service og alt efter hvad du skal have lavet, går reparationen også hurtigt, så du kan komme videre på din cykel. Derudover har du også mulighed for selv at pumpe din cykel selv lige udenfor cykelhandleren. Det er super optimalt, da Nørregade Cykler ligger så centralt placeret i Odense. En service du også kan benytte dig af, er den dagsleje af cykler, som Nørregade Cykler tilbyder. Så har du rig mulighed for at komme rundt omkring i Odense og se byen fra et cykelperspektiv.

Placering
Nørregade Cykler ligger centralt placeret i Odenses bymidte. En hyggelig bymidte med masser af atmosfære og kun et stenkast fra det gamle kvarter, som også ligger tæt på det nye H.C. Andersens Hus. Fra Nørregade Cykler er du i cykelafstand til alt det Odense kan tilbyde. Desuden ligger cykelhandleren tæt på Odense Banegård, så hvis du kommer med tog og har cyklen med, er der ikke langt til Nørregade Cykler, hvis din cykel skulle have brug for en reparation.

Odense som cykelby
Hvis du bor i centrum af Odense, eller er på besøg her, er det belejligt for dig at få din cykel repareret hos Nørregade Cykler. Der er altid god og hurtig service så du kan komme videre med din dag. Cykelhandlere som Nørregade Cykler er med til at gøre Odense til den cykelby, som det er. I Odense cykler de mange studerende til universitetet og alle de andre uddannelsessteder der er at finde i Odense. I og med at du kan leje cykler på dagsbasis fra Nørregade Cykler, får du selv lov til at mærke hvordan Odense er en cykelby.