VisitFyn
Spejling af slotshotel Broholm Slot i sø

Bo på de fynske slotshoteller

Hvad er mere romantisk end et weekendophold for to i de fynske slotshotellers herskabelige gemakker, med adgang til smukke parker og imponerende riddersale? Her får du et overblik over de fynske slotshoteller.

Hindsgavl Slot

Hindsgavl Slot er særligt kendt for restauranten Den Hvide Dame og sin skønne beliggenhed på Hindsgavl Halvøen. Besøger du slottet, får du mulighed for at holde ferie og slappe af i smukke, luksuriøse og historiske omgivelser.

Hindsgavl Slot tilbyder en række forskellige ophold - så uanset om du er til et romantisk weekendophold, en afslappende get-away eller et mere aktivt ophold med mange skønne vandreture, er der helt sikkert det rette ophold til dig.

Hindsgavl slot

Broholm Slot

I naturskønne omgivelser mellem Svendborg og Nyborg finder du Broholm Slot. Tag på en spændende rejse næsten 700 år tilbage i tiden og udforsk en lille bid af Danmarkshistorien. Du kan bl.a. opleve oldtidssamlingen i Broholms trefløjede museumsbygning.

Slottet er også helt perfekt for dig, der drømmer om at sove i romantiske omgivelser, og spise udsøgt gourmetmad

Broholm Slot

Harridslevgaard Slot

Besøg renæssanceslottet Harridslevgaard på Nordfyn og få bl.a. muligheden for at opleve Danmarks største privatejede riddersal. Gå en tur i de naturskønne omgivelser omkring slottet, hvor du kan være heldig at møde en påfugl eller to.

Lej slottet og inviter familie og venner inden for i de adelige gemakker til bryllupper, fødselsdage, konfirmationer eller andre festlige begivenheder. Eller hold din egen gourmetmiddag, og giv dine gæster en oplevelse for livet. Du kan også bo i en af slottets tre Bed & Breakfast lejligheder.

Herregården Harridslevgaard

Hvedholm Slot

Slotshotellet Hvedholm ligger ned til Faaborg fjord med en betagende udsigt over Det Sydfynske Øhav. Overnat i smukke himmelsengsværelser, udforsk riddersalen og nyd en udsøgt middag i restauranten på slottet.

I parken ligger tre palæer, der kan lejes på ugebasis uden kost. Hver lørdag er der vinsmagning med vine fra slottets egne vingårde i Rumænien og førende vine fra de vigtigste vinområder i verden. For gæster på ophold er vinsmagningen med i prisen.

Hvedholm Slot

Skrøbelev Gods

På Skrøbelev Gods, der ligger på Langeland, kan du kombinere en ferie i historiske rammer med smukke og luksuriøse omgivelser. Når du ankommer via porthvælvingen, bliver du budt velkommen af den smukke atriumgårdhave.

Godsets hovedbygning er opført i 2 etager. På første sal befinder sig 7 individuelt indrettede suiter, der alle har dobbeltseng, eget bad med spa og kabel-tv. Ydermere finder man på begge etager flere smukt møblerede stuer.

Skrøbelev Gods Deluxe Suite

Gelskov Gods

I uspolerede, naturskønne omgivelser på Sydfyn finder du Gelskov Gods. Gå en tur i godsets store naturhave eller besøg den hyggelige gårdbutik, der sælger antikviteter, billedkunst og andre herligheder.

Denne eksklusive Bed & Breakfast tilbyder 13 værelser og en suite, der hver især er omhyggeligt indrettet med smukke antikviteter. Du kan bo på godset det meste af året, og der er mulighed for at leje værelserne på ugebasis.

Overnatning på Gelskov Gods

Hvad med at leje et helt slot eller en herregård?

Skal festen eller ferien være noget helt særligt byder mange af de fynske slotte og herregårde også på muligheden for leje. Saml den store familie eller venneflok til en oplevelse ud over det sædvanlige.

Se en oversigt her