©  Foto:

Gelskov Gods

Gelskov Gods Sommer B&B juli 2021

Gelskov Gods er noget så sjældent som en velbevaret herregård (år 1600 / 1917), der udlejes året rundt som et helt hjem til grupper - erhverv såvel som private og retreats.

Undtagelsen er juli måned, hvor vi slår dørene op til en hel unik sommer B&B - (alt indrettet i Gustaviansk indretningsstil) – hvert værelse unikt og alle med udsigt til storslået natur.

Denne ene måned om året er det muligt at leje sig ind i mindre grupper på enkelte - eller dobbeltværelser med morgenmad - (minimum to nætter.)

Under opholdet er der adgang til alle opholdstuer, køkkener og hele parken på pensionatmaner og delebasis. Det giver den mest hyggelige stemning når der er liv, leg og samtaler, avislæsning og stille stunder ude og inde. Vi har indrettet et rum til læse og spillestue - der står bl.a skak og backgammon fremme. Ligeledes havestue med flygel og direkte adgang til veranda med udsigt over å og enge med græssende køer.

Vær venligst opmærksom på at der er fælles bad og toilet på gangen overfor værelserne. Kun suiten har eget bad på værelset.

Udendørs findes bålfade en stor grill og forskellige gammeldags legeredskaber - boldspil, balancebomme, stylter, petanquebane, gynger og hængekøje.

Desuden salg af interiør - antik og fransk brocante.

Der er fri parkering ganske tæt ved.

Direkte adgang til kuperede løbe - og cykel ruter lige udenfor døren.

2 km fra godset findes en skøn grusgrav med badebro og 14 km til de skønne sydfynske sandstrande og øhavet.

Der er mulighed for plads på køl til selv at opbevare medbragt frokost og aftensmad, ligesom der er rig mulighed for både take away og flere gode restauranter i nabolaget.

Vær opmærksom på at fraset morgenmaden baserer opholdet sig på at man rydder op efter sig selv på alle fællesarealer.

Der tages alle gældende forholdsregler ift Corona.

OBS! Vi tager imod mobilepay, bankoverførsel og kontant betaling, men ikke kreditkort.

Pris pr nat - inklusiv morgenmad - (minimum 2 nætter )

Pr pers i dobb værelse 625 ,-

Enkeltværelse 750,-

Tillæg for Suiten 400,-

Opredninger til børn 0 - 12 år på forældre værelse 250,-

Ved længere ophold gives rabat - kontakt os gerne for tilbud.

Morgenmad dagligt kl. 8 - 10.30

Vores dejlige morgenmad er hjemmelavet og økologisk:

2 slags hjemmebagt brød, 3 slags oste, smør, hjemmesyltede marmelader, lokalt produceret spegepølse, skyr med topping, avokadosalat, frisk frugt, blødkogt æg, juice, friskbrygget kaffe og te ad libitum.

Tjek ind fra kl 15

Udtjek kl 11 - 12

OBS! Undlader man at meddele sin ankomst inden kl 17.30 på ankomstdagen, forbeholder vi os retten til at leje det reserverede ud til anden side.

Book dit ophold her: mail@gelskovgods.com mob 22 88 66 24