Særlige events i historiske rammer

Foto: Peter Kirkegaard

Her finder du en liste over særlige events i historiske rammer på Fyn og Øerne. Få spændende kultur- og musikoplevelser på HEARTLAND FESTIVAL, oplev klassisk musik på Hindsgavl Slot og tag tilbage til Middelalderen på Nyborg Slot.

Liste
Kort
På en grussti under flere træer går en masse mennesker op imod de plastiktelte der står i baggrunden.
Foto: Maja Kongegaard Bramm

Heartland Festival

HEARTLAND FESTIVAL kombinerer samtaler og samtidskunst med det bedste fra musik- og madscenen. Festivalen løber af stablen i Egeskovs smukke slotspark.

Læs mere
I baggrunden af en blank sø, et par træer og en grøn græsplæne ses Krengerup gods. Godset er hvidt med sort tag, og foran står et par buske.
Foto: Krengerup gods

Syddansk Musikfestival

Lyt til klassisk musik i autentiske rammer, når Syddansk Musikfestival byder dig indenfor på fynske slotte og herregårde. Syddansk Musikfestival har siden 2012 afholdt festivalen. Den seneste festival i 2022 blev afholdt på Brahetrolleborg Slot, Krengerup Gods, Hvidkilde Gods og Broholm Slot. 

Læs mere

Danehof - Middelaldermarked og middelalderfestival i Nyborg

Danehof er en historisk tradition der strækker sig tilbage til middelalderen. Hvert år genskabes denne store folkefest i Nyborg i de autentiske og historiske rammer af Nyborg Slot, Nyborg by og det ga...

Læs mere
I forgrunden står fire træer. Bag dem ser man Hindsgavls slots røde bygning i kontrast til den blå himmel.
Foto: Destination Fyn

Hindsgavl Festival

Ni dage med klassisk musik, indrammet af den smukke natur omkring Hindsgavl Slot, er med til at gøre Hindsgavl Festival til en meget eftertragtet klassisk musikfestival i Nordeuropa.

Læs mere