©  Foto:

Cykelrute Middelfart Marina - 7,6 km

Turen fra KulturØen til Middelfart Marina følger den røde kløverstirute.

På turen får du et indblik i Middelfarts nyere historie med industri og forstadsbebyggelse. Ved Jernbanegade lå jernstøberiet J. Hess & Søn indtil 1977, hvorefter der blev bygget supermarked. Jernstøberiet var en af byens førende virksomheder, der producerede kakkelovne i støbejern.

Ved Middelfart Marina kan du om sommeren prøve kræfter med flere typer vandsport - f.eks. stand up paddling, windsurfing, snorkling, matchracing mv. Marinaen er også stedet, hvor der afholdes internationale sejlstævner. Tag badetøjet med og tag en dukkert ved stranden på Marinaen eller kør videre til Skrillinge strand.

I 1969 vedtog man planen for det område, der i dag kendes som Økvarteret. Kvarteret er udstykket med grønne områder og et veludbygget stisystem.

Underlag: Asfalt, grus/sand

Under "Links" i bunden af siden finder du et link til ruten i Naviki. Her kan du oprette dig som bruger, hvorefter du kan gå ind på ruten og gemme den under ”mine ruter”. Derefter kan du downloade Naviki appen og åbne op og finde rute under ”mine ruter” for at køre efter ruten. Skal du bruge GPX fil til GPS, så følg linket til rutekortet, og download derfra.

Seværdigheder:

  1. KulturØen
  2. Gågaden
  3. Middelfart Marina
  4. Skrillinge Strand
  5. Golfklubben Lillebælt

Overnatningssteder

Hoteller:

Comwell kongebrogaarden
Sinatur Hotel Sixtus
Hotel Park
Comwell Middelfart
Severin Hotel
Hotel Borgmestergården

Bed & breakfast:

Kålsbjergvejens Bed & breakfast
Kathrinelyst B&B