©  Foto:

Café Gårdhaven

Vi har indrettet vores café på en rustik og hyggelig måde, som giver caféen sin helt egen sjæl.

Du kan vælge at sidde ved vores vinduer som peger ud mod hovedgaden i byen, hvor der er lyst og hyggligt, eller du kan vælge at trække dig ind i vores lokale, kaldet "Stuen", som er et hyggeligt lille rum med den dejlig blå farve, hvor guldrammer hænger rundt omkring på væggene og hyggelige lamper over bordene. Der er et stort vinduesparti, hvor du kan sidde og nyde vores dejlige gårdhave. Når vejret tillader det, kan du også sidde udenfor i caféens gårdhave, hvor der er mulighed for at finde en hyggelig lille krog, hvor du kan sidde alene eller sammen med din familie og venner. I gårdhaven er der læ og sol fra tidlig formiddag og frem til aften.

Vi har også to større lokaler kaldet "Loftet" og "Hytten" med plads til ca. 20-30 personer. Så ønsker du at holde dit arrangement ved os, kan du se under "arrangementer" og "buffet", hvad vi kan tilbyde dig og dine gæster. Skriv til os på info@cafegaardhaven.dk og hør nærmere.

Vi er en lille café, som handler mange af vores varer lokalt og i omegn. Derudover ansætter vi også de lokale unge mennesker, oplærer dem i "livet i caféer", opgaver som skal løses i løbet af dagen og giver dem en masse med i bagagen, som de kan tage med sig videre ud i livet. De er bl.a. med til at lave mad, bage kager og servisere kunder.

Vi går meget op i, at folk har en dejlig tid hos os, og har skabt nogle dejlige og hyggelige rammer, vi også selv nyder at være i.
Så kom forbi Café Gårdhaven - det er klart et besøg værd - vi glæder os til at se dig!

Se vore åbningstider her.

- Vi holder altid gerne åbent for arrangementer. Ring eller skriv til café Gårdhavens mail og aftal nærmere. 

- Ved arrangementer holder vi også gerne åbent ud til senere på aftenen. 

- Skal du have gæster på besøg? Bestil dine kager i Café Gårdhaven.