©  Foto:

Spisestedet AKS

En enestående restaurant med havudsigt

Spisestedet AKS på Helnæs Mølle

Oplev historien og charmen i den nyrenoverede Helnæs Mølle, som nu huser Spisestedet AKS. Den gamle mølles sjæl lever videre gennem de rå kampestensvægge, det unikke design og det nøje udvalgte interiør, der afspejler vores stil og kærlighed til stedet.

Der bydes velkommen i stueetagen, hvor man kan starte besøget i et unikt barmiljø, som skaber en hyggelig og indbydende atmosfære. Når vejret tillader det, kan der nydes mad og drikke på en den skønne terrasse med udsigttil vandet.

Kom og oplev Helnæs Mølle på en helt ny måde med Spisestedet AKS!

Du kan booke bord på Spisestedet AKS her: Reservér bord her

 

Lokale råvarer & økologi

Den økologiske aspargesmark leverer friske råvarer, som inspirerer mange af de lækre forårsretter på både frokost- og aftenmenuen. De bedste kartofler fra Helnæs er en fast del af retterne, og så vidt muligt anvendes øvrige lokale grøntsager, frugt og andre specialiteter.

Honning fra egen bigård samt lokal most, cider og vin er også med til at skabe en autentisk smagsoplevelse, der afspejler områdets rige gastronomiske traditioner.

 

Drikkevarer

Vin, champagne, øl, cocktails og alkoholfrie muligheder.

Du finder et godt vinkort udvalgt af en dygtig sommelier med noget for enhver smag. Flere af vinene er der mulighed for at nyde pr. glas. Start eller slut middagen med et glas champagne ledsaget af en lækker snack.

I baren serveres der et bredt udvalg af øl og cocktails.

Derudover er der et godt udvalg af alkoholfri champagne, vin og øl.

 

Spisestedet AKS på Helnæs Mølle