Grøn oplevelse
©  Foto:

Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference

Hele hotellet emmer af badehotelstemning. Det er faktisk kun Hr. Weise der mangler.

Lidt uden for Assens by og midt i den smukkeste natur finder du Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference, der ligger placeret med vand på alle sider. 

Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference fungerer som både hotel og konferencecenter, men det betyder ikke, at der er gået på kompromis med de hyggelige, nærværende og idylliske rammer. 
Et helt team bestående af engagerede medarbejdere er med til at gøre det til noget ganske særligt at mødes på den tidligere herregård, hvor gastronomien, nærværet og naturen er i centrum. 

På Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference får du som både dansk og udenlandsk gæst en hyggelig base, som du kan vende hjem til efter en lang dag med oplevelser i det fynske. Du er helt tæt på den danske natur, der ikke fås smukkere end her på Helnæshalvøen, der byder på både skov, park, vand, sand og strand. 

Værelser, restaurant og receptionsområdet er ny renoveret i 2018 og hele hotellet emmer af badehotelstemning. Det er faktisk kun hr. Weise der mangler.

Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference rummer 73 værelser med i alt 120 senge. 
Under dit ophold er du velkommen til at benytte dig af vores hyggelige opholdsstuer, der gemmer på gode bøger, spil og fantastiske udsigter.

Check-in alle dage kl. 14.00
Check-ud alle dage kl. 10.00