©  Foto:

Bramfri Festival

Tre steder på Langeland, tre dages sommer, tre dages musik - samtaler - fest. Gratis entré.

Tre dage med musik, samtaler, mad og drikke - på Langeland

En af ideerne med Bramfri er at præsentere steder på Langeland, som giver en ny oplevelse af øen. Ordet bramfri kommer fra HC Ørsteds ordbog, et af 2500 ord, han skabte.

Du kan opleve

Musik på Farvemusik scenen af Esben Just med sit band spjustfrost, Anne Herdorf duo, LarsLoveLouise og Skovhus band. Samtaler i Ildsjælsteltet ved Claus Ankersen og TS Høgh. I Tankelynsteltet hylder vi H.C. Ørsteds arv - både den videnskabelige og den immaterielle.

Den 21. juli i Tranekær

På den gamle sportsplads omgivet af høje grønne træer på den store eng, rejses telte og scenevogn, og der bliver madboder og barvogne, bænke og borde.

Den 22. juli i Rudkøbing

I Rudkøbings grønne hjerte, bag H.C. Ørstedspavillonen mellem statuer og velklippede hække og græsplæner, blot et stenkast fra de gamle charmerende gader og stræder og med udsigt til broen, finder det samme sted. 

Den 23. juli i Bagenkop

Fiskerbyen med stort F, byen der allermest er sin egen, hvor vinterbaderfestival er lige så naturligt som Havnefest og Galleri på havnen, på pladsen foran havnebassinet, lukker og slukker Bramfri for dette års festival.

Tak til:

Ø/Strøm – Sportgoodsfonden – Langeland Kommune – Halberg familiefond – Willian Demant fond