©  Foto:

Bogense Søbad

Dyk ned i vandet direkte fra havnen - Søbadet i Bogense er dejligt både vinter og sommer!

Hop i det moderne Søbad!

Hop i vandet fra Søbadet i Bogense, hvor du både kan bruge de forskellige trapper og den lange badebro. Ved vandet er der lækkert sand og plads til, at I kan ligge på et tæppe og nyde livet. Badebroen er sat op i sommermånederne og tages ned 1. september.

Engang kørte borgerskabet til Bogense Søbad for at nyde et dyk i de friske bølger. Men Søbadet er helt nyt og moderne, og alle kan have det sjovt her.

Der er badebro og en tømmerflåde ude i vandet, som alle raske piger og drenge kan svømme hen til. Badebroen ligger i Bogense Gl. Havn, på Østre Mole ud mod havet med udsigt til Æbelø. Bogense Søbad er tildelt Det Blå Flag som tegn på god kvalitet.

Du kan også bruge den nye havsvømmebane ved siden af Søbadet - alle er velkomne.

Kørestol til søbadet

Der er badekørestol til rådighed. Hvis du ønsker at låne en baderullestol, så bevægelseshæmmede også kan komme i vandet, så kan du henvende dig til VisitNordfyn på Vestre Havnevej 9B, hvor du kan låne en nøgle til kørestolen.

Omklædningsrum, brusere og sauna

Du kan skifte tøj i omklædningsrummet, hvor der også er toiletter og brusere og sauna (i vintersæsonen) til rådighed.

Åbningstider for sauna og faciliteter ved Bogense Søbad

Faciliteterne ved Søbadet er åbne i dagstimerne mellem kl. 6 og 21.

Saunaen er lukket i sommerperioden 3. juni til 15. september.

Det er ikke muligt selv at tænde saunaen.

Sådan får du adgang til saunaen

Er du gæst på Nordfyn?

Så kan du få udleveret en midlertidig kode til omklædningsrum, bruser og sauna ved turistkontoret i Bogense, Vestre Havnevej 9B, tlf. 6481 2044. Det er bedst at ringe i forvejen, inden du skal bruge koden.

Bor du på Nordfyn?

Så skal du have en personlig kode gennem en nordfynsk forening. Har din forening ikke allerede koder, kan den kontakte havnekontoret i Bogense på havn@nordfynskommune.dk for at få koder til medlemmerne. Er du ikke medlem af en nordfynsk forening, er der også mulighed for at melde sig ind i Bogense Vikingelaug og derigennem få en personlig kode.