©  Foto:

Bogense

Danmarks hyggeligste købstad med gode shoppingmuligheder, et dejligt havnemiljø og en velbevaret gammel bykerne.

Danmarks hyggeligste købstad

Besøg Danmarks hyggeligste købstad med små 4000 indbyggere. Det er et dejligt sted at gå tur med mange idylliske gamle huse og bybækken, der snor sig gennem byen.

Bogenses historie går langt tilbage i tiden, og allerede i år 1288 fik byen tildelt købstadsrettigheder. Det ældste hus er fra 1543. Kirken er fra middelalderen og er viet til de søfarendes helgen, Sct. Nicolai. Den ligger passende nok på en skrænt ud for kysten, og tårnet har fungeret som sømærke. Ved siden af kirken ligger det hyggelige gamle torv, hvor du kan se et af Danmarks mindste huse.

Shopping i Bogense

Bogense byder på mange små butikker i centrum af byen, hvor du kan købe tøj (også fra lokale designere), sko, spændende delikatesser og specialiteter fra Nordfyn og 3 store dagligvaremarkeder, hvor du kan købe alt, du lige står og mangler. Du kan også spise lækker mad på de mange hyggelige caféer og restauranter.

Havn og Marina

Når du besøger byen, må du ikke gå glip af en tur forbi den gamle havn med restauranter og butikker og den store marina, hvor der er plads til over 700 både.

Hvad sker der i Bogense?

Hvad sker der i Bogense og på Nordfyn, lige præcis når du er der? Tjek VisitNordfyns aktivitetskalender og find aktiviteter og events!