Destination Fyn_logo
En mand og to kvinder bliver fotograferet. En mand og kvinde i midten står hver især med et indrammet billede, hvor der står 'Gavekort' og 'Årets cykelturismeløsning 2017'

Årets Cykelturismeløsning 2017

Foto: Vejdirektoratet

Bike Island får national anerkendelse: Destination Fyn og Kildemoes vinder prisen for Årets Cykelturismeløsning 2017.

Vinderen blev udvalgt af Ekspertgruppen for Cykelturisme, der består af repræsentanter for Vejdirektoratet, Københavns Universitet, VisitDenmark, KL, RUC, Dansk Kyst - og Naturturisme, Dansk Cykelturisme samt Cyklistforbundet.

Vejdirektoratet skriver følgende i en pressemedelelse fra d. 10-05-17: 

”Det sydfynske Øhav med bølgende landskab, overkommelige bakker og mange små idylliske landsbyer giver gode cykelafstande mellem byer, seværdigheder og overnatningssteder. Og Destination Fyn Klyngen satser stærkt på at udvikle Fyn, Langeland og Ærø til Nordeuropas bedste cykelferiedestination ved blandt andet at tilbyde udlejningscykler af høj kvalitet både inden for kvalitetscykler til lange og korte ferieture og elcykler. Det er et initiativ, som har stort potentiale for at tiltrække flere cykelturister til eventyrøen Fyn,” siger Marianne Foldberg Steffensen, formanden for Ekspertgruppen for Cykelturisme.

Læs hele Vejdirektoratets pressemedelelse her