Vandring i den fynske natur

Worres Outdoor

Foto: Stine Worre

Worres Outdoor er en rejse- og vandrevirksomhed, der tilbyder guidede og selvguidede vandreture, primært i området omkring Det Sydfynske Øhav. Kundegruppen er både private kunder og erhvervsvirksomheder.

Worres Outdoor henvendte sig ikke i særlig høj grad til vandreturister, inden Stine Worre, som er personen bag Worres Outdoor, var med i forretningsudviklingsforløbet under HIKE Fyn-projektet. Hun havde været i gang med sin virksomhed i omkring et års tid, prøvet en masse ideer af og på den måde også skudt lidt med spredehagl. 
 
"Men selvfølgelig er der noget, jeg brænder mere for end andet, og vandring er noget af det, jeg brænder rigtig meget for. Undervejs i forløbet fik jeg øjnene mere og mere op for den her vandreturisme og tænkte, at dét vil jeg gerne mere af. Jeg har derfor gjort vandreturisterne til min hovedmålgruppe, fordi jeg simpelthen kunne se et marked for det", fortæller Stine Worre. 

Fantastiske naturoplevelser

Worres Outdoor har en ambition om at skabe fantastiske naturoplevelser. Og det har været vigtigt for Stine Worre at udvikle produkter, hvor hun kunne være med til at skabe fantastiske naturoplevelser uden selv at skulle være fysisk til stede hver gang. I udgangspunktet havde hun regnet med, at hendes hovedmålgruppe var virksomheder, der efterspurgte teambuilding-oplevelser i naturen, men hun henvender sig i dag i langt højere grad til private vandre-entusiaster. Bl.a. med færdigpakkede vandreferier, hvor folk bliver taget i hånden og guidet på turen, uden at Stine er med. Og i kommunikationen på bl.a. hjemmesiden fokuserer Worres Outdoor nu på at henvende sig til vandreturister.
 
Det har været en vigtig øvelse for Stine Worre det her med 'at tage en tur ned gennem tragten' og få fokus på, hvad det egentlig er, hun vil, og også på, hvad der giver mening rent økonomisk. Og så har forløbet ført en del gode relationer og nye samarbejdspartnere med sig. Bl.a. arrangerer Worres Outdoor nu vandreture med saunagus og havdyp i samarbejde med Frirum og "Strik og Bål" på Aasesminde B&B. Tanken er også at lave vandreture med overnatning på Aasesminde.
 
Læs mere om Worres Outdoor her

Mød flere virksomheder, der har deltaget i forløbet:

Stort, rødt hus ligger ud til noget vand og spejler sig flot i det.
Sulkendrup Mølle
En flok glade mennesker sidder bænket på ræd og række i en træbeklædt sauna
Vandretur med saunagus