Destination Fyn_logo
Sports Lørdag Ugen 2022

Fynske Bank Sportslørdag

Foto: Destination Fyn

Hele Fyns sportsfestival, Fynske Bank Sportslørdag, som står for at hylde det fynske idrætsliv, dets sportshelte og de frivillige kræfter og foreninger løber af stablen fra den 12. marts 2022.

Odense Idrætshal, bowlinghal, isstadion og cykel- og atletikarenaen Thorvald Ellegaard Arena danner rammen om en oplevelsesrig dag i sportens tegn, hvor man som gæst vil kunne afprøve forskellige sportsgrene og overvære kåringerne af de traditionsrige priser helt gratis.

Giv dig i kast med banecykling, skøjteløb, curling, bowling eller måske bueskydning. Alle haller er fyldt med forskellige fynske foreninger, som står klar til at hjælpe og vise sig frem. Mød også alle de fynske sportshelte, når stjernerne fra OB, Bulldogs, Svendborg Rabbits og Odense Håndbold står klar til at give autografer.

Du kan også opleve kåringerne af Fynske Bank Kammeratskabspris, Årets Fund og Årets Sportsnavn på Fyn. Sidstnævnte pris har en lang historie bag sig - den er nemlig blevet uddelt siden 1950.

Udover prisuddelingen og afprøvning af de forskellige sportsgrene kan publikum glæde sig til at se forskellige opvisninger og se frem til et gensyn med den populære maskotdyst, hvor Odense Boldklubs maskot Victor konkurrerer mod LuriFox fra Odense Håndbold, Svendborg Rabbits kanin, Van GOG fra GOG og Odense Bulldogs’ Scotty.

På Sportslørdags Facebookside: www.facebook.com/sportslordag kan man følge med i de forskellige nomineringer og se programmet for dagen.

Vi åbner dørene klokken 13.00.