Destination Fyn_logo
Portrætfoto af Tue Kempf

Ny direktør for Destination Fyn 

16.3.2023
Foto: Robert Wengler

Tue Kempf tiltræder 1. maj en nyoprettet stilling som direktør for Destination Fyn.

Tue Kempf overtager det daglige ledelsesansvar på området fra Rasmus Hessum, der fortsætter i rollen som overordnet direktør for Oplevelsesøkonomi, Politik og Partnerskaber i Erhvervshus Fyn, som Destination Fyn er en del af.  
 
Rasmus Hessum glæder sig til 1. maj. Der får han nemlig den stærke fynske profil Tue Kempf ombord som direktør hos Destination Fyn.  
 
- Destination Fyn er inde i en god udvikling, og der er stort potentiale for at sætte yderligere skub på samarbejdet med de fynske turistvirksomheder og styrke den kommercielle udvikling. Med ansættelsen af Tue Kempf henter vi en mand, der både har en lang erfaring, et stærk netværk   og dokumenterede resultater i arbejdet med at udvikle, optimere og eksekvere på store projekter. Det er vigtigt i en organisation med en stor projektportefølje. Med denne helt rigtige profil i spidsen for et stærkt teamsikrer vi, at der er fuld fokus på udvikling og drift i Destination Fyn, siger han. 

- Med Tue ved roret, ser jeg frem til at øge mit eget fokus på den forsatte strategiske udvikling af det fynske samarbejde, ikke kun inden for turismen, men også inden for den grønne omstilling f.eks., siger direktør Rasmus Hessum.   
  
Tue Kempf, der senest har stået i spidsen for afviklingen af Tour de France i Nyborg, 
er velkendt i den fynske turisme- og oplevelsesbranche. Han har gennem en årrække opbygget en bred viden fra både kommercielle virksomheder og kommunalt forankrede projekter og en omfattende erfaring i at lede mange interessenter mod fælles mål. 
 
- Jeg elsker Fyn og er fynbo med stort F. Så for mig er det helt fantastisk at blive en del af det hold, der skal være med til at løfte og understøtte den strategiske fynske turismeindsats. Jeg ser først og fremmest frem til samarbejdet med de mange stærke interessenter omkring Destination Fyn og ikke mindst mine kommende kolleger, siger Tue Kempf.  
 
Destination Fyn arbejder i dag sammen med en bred og stærk partnerkreds. Et arbejde der har været i fokus siden erhvervsfremmereformen i 2018 og den efterfølgende konsolidering, hvor alle 10 fynske kommuner nu står sammen om turismeindsatsen.  
 
Med basen på plads er det tid til at sætte endnu mere tryk på de kommercielle perspektiver og styrke samarbejdet med de fynske turistvirksomheder.  
 
- Min ambition er at være med til at drive den fortsatte vækst og udvikling i fynsk turisme. Jeg tror på, at det gøres bedst ved at dyrke partnerskaber og samarbejde, sikre bred kompetenceudvikling og samtidigt understøtte og skabe de bedst mulige rammer for de dygtige medarbejdere og ledere, der allerede har skabt virkeligt flotte resultater i Destination Fyn, siger Tue Kempf.  
 
Ansættelsen af Tue Kempf giver som nævnt direktør Rasmus Hessum mulighed for at fokusere sin indsats på politik og partnerskaber, hvor der bl.a. vil være fokus på at styrke sammenhængskraften i de fynske samarbejder yderligere, samt på at udfolde strategien Fyn2030, der skal medvirke til en bæredygtig udvikling af Fyn. 

Kontaktinformation

Direktør for Oplevelsesøkonomi, Politik og Partnerskaber i Erhvervshus, Rasmus Hessum, tlf. 29 33 54 25

Kommende direktør for Destination Fyn, Tue Kempf, tlf. 40 64 90 90

Portrætfoto af Tue Kempf med armene over kors

Foto:Robert Wengler