Destination Fyn_logo
Kvinde i lys blazer og med et kaffekrus i hånden taler smilende med en mand i blå blazer, der står med ryggen til. De er udenfor, og der er flere mennesker omkring dem.

Netværksmøde: God bæredygtighedskommunikation

Foto: Jonas Legarth

Få inspiration, viden og nye samarbejder, der styrker jeres arbejde med bæredygtighed.

Destination Fyn inviterer i samarbejde med MeetDenmark til nationalt netværksarrangement om god bæredygtighedskommunikation og nye samarbejder.

Dagen stiller skarpt på, hvordan vi kan blive bedre til at kommunikere om bæredygtighed, og hvordan vi kan bruge hinanden og lære af hinanden. Netværksmødet byder på en blanding af inspirerende oplæg, best practice-eksempler fra virksomheder i branchen og rig mulighed for at netværke og samtale.

Kom og få inspiration, del erfaringer og bliv klogere den 25. oktober på Comwell H.C. Andersen Odense. 

Tilmeld dig her >>

(tilmeld dig senest 14. oktober)

Program

9.45-10.15: Registrering, kaffe og networking

10.15: Velkomst

10.20: Hvorfor kommunikerer man om sine bæredygtige ambitioner og indsatser? Hvordan gør man? Hvad er forretningspotentialet, og hvem har en holdning til det, vi kommunikerer? v/Worldperfect og Planmiljø

11.00: Tre inspirationsoplæg fra branchen:
Slettenstrand Feriepark, Green Solution House og Bellagroup

12.00: Frokost

13.00: “Speed netværk”: Mulighed for at møde de andre i et styret format, hvor relevante nye potentielle samarbejder kortlægges og valgte emner drøftes.

14.00: Kaffe og kage

14.15: KEYNOTE: Anders Morgenthaler

15.00: Opsamling og perspektiver for turismen i forhold til den grønne omstilling; samtale med keynote og Worldperfect og spørgsmål fra salen

15.30: Tak for nu

Hvem kan deltage?

Dagen henvender sig til hele viften af erhvervs- og mødeturismevirksomheder, der har interesse for eller allerede arbejder med bæredygtig omstilling.

En række af nationale netværksmøder

I de kommende år byder MeetDenmark i samarbejde med Destination Nord, Visit Aarhus, Wonderful Copenhagen og Destination Fyn velkommen til en række af nationale netværksmøder, der skal inspirere til handling og bæredygtig omstilling i erhvervs- og mødeturismen. Bliv en del af netværket ved at sende en mail til asha@woco.dk med teksten: “Ja tak til nyhedsbrev".

Mark Hauge Østergaard
Kontakt

Forretningsudvikler, Digitalisering & Bæredygtighed

mhoe@destinationfyn.dk