Destination Fyn_logo
To cyklister cykler på asfaltvej omgivet af marker og træer i efterårets farver.

Konference om outdoorturisme

Foto: Kolorit Media

Fyn og Øerne skal være en outdoordestination med international klasse.

Attraktiv natur, strande og kyststrækninger gør Fyn og Øerne til et oplagt valg for naturelskere og eventyrlystne outdoor-mennesker.  

I Destination Fyn arbejder vi for at indfri destinationens potentiale som outdoordestination. Men vi kan ikke gøre det alene. Nøglen til at realisere drømmen om en outdoordestination med international klasse ligger i samarbejdet mellem forskellige aktører.

Derfor inviterede vi til en inspirerende dag med fokus på outdoorgæsterne og deres behov og ønsker. Her var der mulighed for at netværke med kolleger fra hele destinationen, påvirke udviklingen og ikke mindst få nogle konkrete værktøjer med hjem.


Dagens program

8:30-9:00 Ankomst – Morgenmad og mulighed for at netværke 

9:00-9.30 Velkomst 

9:30-11:30 Temahandleplan for outdoorturisme på destinationen

Fyn og Øerne skal have udarbejdet en Udviklingsplan, som skal sætte retning for udviklingen og investeringerne i turismen de kommende 10 år. Som led i planen skal der udarbejdes en temahandleplan for outdoor-området, som peger på konkrete handlinger. Temahandleplanen har et kommercielt sigte, og derfor vil vi gerne have jeres input - det vil styrke planen. Poul Høilund fra NORRØN, der er tovholder på temahandleplanen, involverer jer i en miniworkshop på dagen. 

11.30-12.30 Frokost og netværk

Præsentation af Fyns Sommerland v./ Jeppe Vestergaard.  

12:30-13:30 Bike Friends/Outdoor Friends

Kim Gørlitz fra Red Ink præsenterer Bike Friends/Outdoor Friends-konceptet. Vi har givet konceptet en kærlig overhaling og udvidet til at favne en bredere målgruppe. I får konceptet at se i en beta-version og vil få lejlighed til at komme med kommentarer og synspunkter, så vi kan få tilrettet konceptet endeligt.

13:30-13:45 Kaffe og kage 

13:45-14:45 Oplæg: Gode vaner og bæredygtige valg med adfærdsdesign

Henrik Dresbøll giver dig indsigt i menneskets hjerne og adfærd, så du kan skabe rammerne for gode vaner og mere bæredygtige valg blandt dine gæster. Henriks oplæg er en underholdende og udbytterig rejse ind i hjernens og adfærdens forunderlige verden.

Henrik Dresbøll er en efterspurgt foredragsholder, som altid flytter, motiverer, engagerer og giver sine tilhørere lyst til selv at overføre ideer, teorier og inspiration til egen praksis og hverdag. Henrik Dresbøll er uddannet cand. mag i kognitiv semiotik og har arbejdet med kommunikation, læring og adfærdsændring gennem mere end 15 år. 

14:45-15:00 Afslutning – tak for i dag 

15:00 Fri leg - Sommerlandet er åbent

Slut dagen af med en tur rundt i sommerlandet. 

Tid og sted

ONSDAG 27. SEPTEMBER KL. 8.30-15.00 
Fyns Sommerland, Fjellerupvej 81, 5560 Aarup

Når du kommer til Fyns Sommerland, går du blot ind i sommerlandet og følger stien til hovedhuset. 

NB. Husk en varm trøje. Vi skal sidde inde, men lokalet er ikke opvarmet. 


Målgruppe

Om du arbejder med camping, B&B, kanoudlejning, hotel eller galleri, er ikke afgørende, bare du brænder for at udvikle din forretning og for at gøre Fyn og Øerne til en endnu federe Outdoordestination.


Tilmelding 

Arrangementet er afholdt.

Merete Vandmose
Har du spørgsmål til dagen, så kontakt:

Projektleder, Outdoor

mva@destinationfyn.dk

Logoer Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse Realdania Dansk Kyst og Natur Turisme

Foto:Grafik