VisitFyn
Events på fyn, Eventalliancen Fyn

Eventalliancen Fyn

Eventalliancen er et strategisk samarbejde mellem fynske konferencesteder, hoteller og attraktioner, der ønsker at løfte Fyn indenfor erhvervsturisme og sportevents. Eventalliancen arbejder for at trække konferencer såvel som sport- og kulturevents til Fyn.

Ud over øget omsætning til erhvervet er udgangspunktet for samarbejdet, at events er en oplagt katalysator for brandingen af Fyn og opbygningen af internationale erhvervsrelationer.

Ambitionen på den lange bane er at styrke Fyns konkurrenceevne som oplevelses-, konference- og eventdestination. Derfor har vi i Eventalliancen bl.a. fokus på at udvikle og nytænke såvel sportevents som konferencer – og ikke mindst de synergier, der ligger i krydsfeltet mellem dem.

Vi holder et skarpt øje på markedets udvikling og på væksten i over­natninger og turismeformer på Fyn. Når det går godt for turismen på Fyn, fører det nemlig en lang række positive synergier med sig. Det skaber arbejdspladser og medfører investeringer inden for turismeerhvervet, men det påvirker også den generelle erhvervsudvikling, bringer ny viden til øen, og sikrer såvel øget kulturudbud som ny bosætning.

Vejen til langsigtet vækst og maksimal værdi for virksomheder og kommuner går via en fælles vision samt et stærkt samarbejde på tværs af brancher, sektorer og kommune­grænser.

Vores møde-, konference- og eventstrategi fokuserer derfor ikke på mængden af møder, konferencer og events, men på at de konferencer og events, vi tiltrækker, bygger på det fynske DNA og sætter øens styrker i centrum.

Læs Destination Fyns møde-, konference- og eventstrategi 2019-2021

Jakob Staun

Eventchef, Business & Sport Events

jakls@destinationfyn.dk

Mobil:+45 61 68 73 70