Destination Fyn_logo
Mand sidder på knæ i en urtehave.

Bæredygtig omstilling

Foto: Sinatur Storebælt

Destination Fyn understøtter din rejse mod en mere bæredygtig forretning. Det gør vi ved at ved at tilbyde relevant kompetenceudvikling, sætte stik i til bæredygtige partnerskaber og tale højt om grøn omstilling.

Turismevirksomheder og destinationsselskaber spiller en central rolle i dansk turisme. Det er derfor afgørende, at vi omstiller både vores drift og de oplevelser, vi tilbyder turisterne, hvis vi skal leve op til regeringens strategi om et lavere miljø- og klimaaftryk i dansk turisme.

På tværs af branchen arbejdes der allerede på mange parametre med at få flere virksomheder i gang med den grønne omstilling. Men vi er ikke i må endnu.

Der er udarbejdet mange guides og værktøjer, og der er løbende tilbud om rådgivning til at komme i gang - eller skridtet videre - med den grønne omstilling. Vi har samlet en række af de bedste og mest relevante netværk, rådgivningsforløb, workshops og konkrete værktøjer målrettet fynske  turismeaktører her.

Oversigten er tænkt som et katalog for turismevirksomheder, som mangler hjælp til at komme i gang med den grønne omstilling.