Et nærbilede af kvindehænder der skriver i en notes bog liggende på hendes krydsede ben. Man kan ikke se hendes hoved. I baggrunden kan man se at hun sidder på en række, hvor nogle mennesker gør det samme.

Gratis hjælp og sparring

Foto: Destination Fyn

Vidste du, at du hos Destination Fyn Convention Bureau kan få gratis rådgivning og hjælp til planlægning af møder og konferencer i hjertet af Danmark? 

Destination Fyn Convention Bureau yder skræddersyet hjælp og rådgivning til alle, der har interesse i at afholde konferencer, kongresser og møder på Fyn. Vores services er gratis og uden kommission. Med et indgående kendskab til øens mange faciliteter og muligheder står vores dedikerede team klar til at hjælpe dig. 

Vores services

Vores gratis services inkluderer

 • Information og rådgivning om afholdelse af konferencer på Fyn, mulige venues, hoteller mv. samt indhentning af tilbud.
 • Indgang til relevante, lokale nøgleaktører, virksomheder og myndigheder.
 • Professionel projektledelse og sparringspartner ifm. tiltrækning af konferencer.
 • Udarbejdelse af bud og præsentationer i forbindelse med tiltrækning af konferencer.

 

Tiltrækning af internationale konferencer

Påtænker du at byde på en international eller større national konference?  

Gennem samarbejde med konferenceværter og ambassadører assisterer vi med tiltrækningen af internationale konferencer til Fyn. Vi har et stærkt team med viden, netværk, knowhow og erfaring ift. tiltrækning af internationale konferencer i samarbejde med de lokale forskere og værter såvel som med internationale foreninger. Vi leverer rådgivning, værktøjer, support og en række praktiske ydelser.

I nedenstående finder du en detaljeret beskrivelse af den gratis hjælp og rådgivning, du kan få hos Destination Fyn Convention Bureau:

 • Proces- og projektledelse på budprocessen indtil konference er vundet – herefter løbende sparringspartner før, under og efter konferencen
 • Rådgivning samt indhentning af tilbud ift. logistik, møde- og hotelfaciliteter samt sociale events på Fyn
 • Produktion af budmateriale
 • Facilitering af dialog med relevante myndigheder, nøgleaktører og virksomheder for at sikre opbakning til værtskab
 • Udarbejdelse og grafisk opsætning af tilbuds- og præsentationsmateriale, herunder formelle bud, Power Point-præsentationer, announcements o.l.
 • Planlægning, gennemførsel og finansiering af site visits for internationale beslutningstagere
 • Videreformidling af værktøjer, redskaber og viden, til værter ifm. tiltrækning og afholdelse af konferencer såsom rådgivning bl.a. i forhold til:
 1. Digitalisering og hybride mødeformer
 2. Bæredygtighed
 3. Kommunikation

Har du spørgsmål?

Tøv aldrig med at kontakte vores team i Destination Fyns Convention Bureau. Vi står altid klar til at vejlede og sparre om dit næste arrangement.

Læs mere

Hør vores tidligere erhvervsturismechef Kirsten Rudbeck fortælle om Destination Fyn Convention Bureau i podcasten Maskinrummet.