En mand står med et stort kamera. Foran ham sidder en flok mennesker rundt om hvide borde, og kigger alle op på en scene.

Hybride muligheder

Foto: DestinationFyn

Overvejer du, om din konference skal være hybrid? Find inspiration her i vores hybridværktøjskasse og få gode råd fra andre værter, der har afholdt hybride arrangementer. 

Danmark er et af verdens førende lande i digital infrastruktur, internetstabilitet og en sikker og grøn elforsyning, og derfor er alle forudsætninger for et vellykket hybridmøde til stede på Fyn. De fynske mødesteder tilbyder up-to-date A/V-udstyr og løsninger, der sikrer optimale betingelser for succesfulde hybride events.

Sammen med de øvrige danske mødedestinationer i MeetDenmark har Destination Fyn udviklet en række nyttige materialer, som kan hjælpe dig i overvejelserne omkring hybride muligheder. Nedenfor finder du bl.a. spørgeguides, checklister og cases, som kan hjælpe dig på vej. Tag også gerne fat i Destination Fyn-teamet for sparring om den rette løsning for dit event.

Destination Fyns og MeetDenmarks arbejde med hybride møder er blevet understøttet med midler fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. 

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse logo

Foto:Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

Har du spørgsmål?

Søger du noget, som du ikke kan finde her?  Eller ønsker du uddybende og personlig hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte os - vi er her for at hjælpe dig! 

Læs mere