Gå til indhold
Destination Fyn logo
En mand står med et stort kamera. Foran ham sidder en flok mennesker rundt om hvide borde, og kigger alle op på en scene.

Hybride muligheder

Foto: DestinationFyn

Overvejer du, om din konference skal være hybrid? Find inspiration her i vores hybridværktøjskasse og få gode råd fra andre værter, der har afholdt hybride arrangementer. 

Danmark er et af verdens førende lande i digital infrastruktur, internetstabilitet og en sikker og grøn elforsyning, og derfor er alle forudsætninger for et vellykket hybridmøde til stede på Fyn. De fynske mødesteder tilbyder up-to-date A/V-udstyr og løsninger, der sikrer optimale betingelser for succesfulde hybride events.

Sammen med de øvrige danske mødedestinationer i MeetDenmark har Destination Fyn udviklet en række nyttige materialer, som kan hjælpe dig i overvejelserne omkring hybride muligheder. Nedenfor finder du bl.a. spørgeguides, checklister og cases, som kan hjælpe dig på vej. Tag også gerne fat i Destination Fyn-teamet for sparring om den rette løsning for dit event.

Destination Fyns og MeetDenmarks arbejde med hybride møder er blevet understøttet med midler fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. 

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse logo

Foto:Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

Har du spørgsmål?

Søger du noget, som du ikke kan finde her?  Eller ønsker du uddybende og personlig hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte os - vi er her for at hjælpe dig! 

Læs mere

Del dine fynske øjeblikke med os: