©  Foto:

X-41 Yachts Sejlbåde i Assens havn

Har du altid drømt om at sejle en X-Yacht, så er muligheden der nu i Assens.

Er I en gruppe på op til 10 personer, eller er du én eller 2 personer, der drømmer om at sejle X-Yachts for en dag ? 

Vi arrangerer individuelle gruppe sejladser og tilbyder også dig som enkeltperson at afprøve muligheden for at komme med til et af vores arrangementer (se her eller her).


Sejlads er mere end en sport. Sejlads er at mærke friheden derude på vandet, at komme frem ved hjælp af en naturlig ressource og at blive udfordret af dens ubarmhjertige magt eller utilgængelighed til tider.

Færdighederne hos det enkelte medlem af teamet er vigtige, men det allervigtigste er, hvordan vi arbejder sammen som et hold, giver og tager ansvar, udvikler og stoler på hinandens evner og færdigheder. Det betyder også at vi hjælper hinanden til at kunne præstere højt og blive bedre end vi individuelt ville kunne nå på egen hånd.

Vi kan tilbyde:

Events for virksomheder
Teambuilding Events
Dags sejladser for grupper
Uddannelse & Sjov

Til dette har vi 2 stk. sejlbåde X-41 OneDesign X-yachts, hvor der kan være op til 10 personer pr. båd. Det er den bedste Europæiske yacht i ORC klasse 2

Deltagelse mulig for alle: professionelle, øvede eller begyndere
På sejlbådene har vi brug for blandede hold, både gamle og unge, erfarne og nybegynder, mandlige og kvindelige, fysisk stærke og analytisk dygtige. Med andre ord: er der plads til os alle!