©  Foto:

Wokshop Odense

Hos Wokshop kan du smage fantastisk thailandsk mad i autentiske, hyggelige og atmosfæriske omgivelser. Retterne er delevenlige, så tag vennerne med under armen.

Om restauranten i Odense
Midt i Odense finder du restauranten Wokshop, hvor du kan nyde fantastisk og autentisk mad fra Thailand. Med den centrale placering i byen har du mulighed for at nyde andre dele af Odense og slutte dagen af hos Wokshop med et dejligt måltid. Men du kan også få en lækker frokost, hvorefter du videre kan udforske Odense by. Restauranten har ligget i Odense siden 2019 og er en stor succes, fordi du kan dele retter med vennerne eller familien, som du enten kan tage med hjem eller nyde i de helt unikke og autentiske omgivelser som Wokshop danner ramme om. Restaurantens indretning er nemlig meget atmosfærisk, hyggelig og dæmpet, hvilket giver plads til dates såvel som fejring af fødselsdage.

Menu og takeaway
Hos Wokshop kan du få diverse snacks og sides, små retter, salater, supper, nuddelretter, wokretter og karryretter. Restauranten tilbyder desuden også en børnemenu bestående af eksempelvis kyllingevinger, forårsruller og diverse supper og nuddelretter. Blandt de mange retter på menukortet finder du specifikt eksempelvis forårsruller, suppe med kylling og kokos, stegte nudler med rejer, Chiang Mai kyllingekarry, deres helt fantastiske dessert: Friturestegt banan med Jakob & Jakob is og meget, meget andet lækkert. Du kan spise de mange forskellige retter i selve restaurenten, men der er også gode muligheder for takeaway, hvis du hellere vil sidde hjemme i sofaen med en god serie. Uanset hvad du vælger, er menuen hos Wokshop bygget op på den måde, at man med fordel kan dele retter mellem sig og derved prøve flere forskellige retter og sides.

Catering, fester og andet
Wokshop giver dig desuden mulighed for at leje et lokale i restauranten, hvis du ønsker at holde en fest. De leverer også maden hjem til din private fest, og som noget helt tredje har du også mulighed for at Wokshop rykker ud til dig i dit hjem med kok, bartender, wokblus og grill – på den måde vil dine gæster få en helt unik oplevelse med smagsindtryk fra det thailandske.