Vinterbadning på Fyn

Vinterbadning for de hardcore

Foto: Destination Fyn

På Fyn kan man sagtens bade om vinteren, selvom temperaturen falder, og sne og is står for døren - bare der er en varm sauna i nærheden! Det kolde gys efterfuldt af den varme sauna giver en helt unik følelse af velvære, som du ikke må gå glip af!

Fuglsang sauna og friluftsliv
Ved Tørresø strand har den frivillige forening Fuglsang sauna og friluftsliv opsat en mobil sauna, som søndage gennem vinteren kan benyttes efter en tur i bølgen blå. Du skal her huske at booke plads i saunaen via deres Facebook side.

Lej en mobil sauna

Er I en flok venner eller familie, der alle er friske på en kold tur i havet og en varm tur i sauna, så lej en mobil sauna og kør den lige hvorhen på Fyn, I ønsker.  Med en mobil sauna og Fyns utallige strande kan I i nemt skabe og nyde en super vinteroplevelse sammen. 

Cold Hawaii Vildmarksbad
Her kan du leje en mobil sauna med ægte vildmarkslook. Saunaen kan afhentes hos Comwell Middelfart. Alt du skal bruge er en bil med anhængertræk (1000kg bremset) og brænde til at fyrre saunaen op med - og wupti, så har du er en anderledes aktivitet for alle!
Fuglsang sauna og friluftsliv
Fuglsang sauna og friluftsliv er en frivillig forening, der har en mobil sauna ved Tørresø Strand på Nordfyn. Saunavognen har fået rigtig gode anmeldelser og udlejes heldigvis også til private arrangementer - så grib chancen og skab jeres egen vinterbadeklub for en dag (eller to) !