©  Foto:

Værkstedsbutikken

Her kan du møde forskellige kunstnere og kunsthåndværkere og hver gang få en ny oplevelse og præsentation af de forskellige værker som er i den aktuelle udstilling. 

I centrum af Odense i en hyggelig gård i Vestergade har vi vores fælles udstilling med mange danske kunsthåndværkere. Vi startede som galleri for mange år siden i 1979, mest med udstillingsværker. Udstillingen har løbende udviklet sig og nu præsenterer vi mere unikke brugsting og design. Her kan du finde de bedste gaver til den kræsne smag eller finde din egen i bedste kvalitet, både i små og store udgaver og forskellige prislag. 

En del er gæsteudstillere her, enten i kortere andre længere tid, derfor er her altid nye ting at se, hver gang man besøger os. Vi præsenterer unika eller små serier indenfor keramik, glas, smykker, tekstil, strik og væv samt spændende kort af forskellige kunstnere.

Vi arbejder individuelt på vore respektive værksteder og mødes her til udstilling og salg af vore værker. Det er ikke almindeligt at vi arbejder her, men ved særlige aftaler kan hver enkelt åbne deres værksteder.