©  Foto:

Trente Mølle

Trente Mølle er ejet af Skov og Naturstyrelsen, men stedet drives af den selvejende institution ”Trente Mølle, Natur-, Miljø og Lokal Agenda 21 Center – i daglig tale blot kaldet Trente Mølle Naturskole J. Stedet danner ramme om mange aktiviteter, bl.a. naturvejledning, lejrskoleophold, teambuliding, kurser inden for natur og friluftsliv mv.

Trente Mølle er det ideelle sted for en klasse, en børnehave, en SFO at tage hen på lejrskole. Her er masser af plads både ude og inde, højt til himlen og derfor masser af muligheder for rigtigt at udfolde sig. Store dele af området er statsskov, det giver masser af muligheder for aktiviteter uden først at skulle søge en masse tilladelser. Vores mølledamme er fulde af fisk og i forbindelse med et lejrskoleophold er fiskeri i mølledammene frit for børn og unge under 18 år. Vi har en mindre grej bank med det mest almindelige udstyr til friluftsliv og et nyt og dejligt naturskolelokale, der, efter aftale, kan benyttes til forskellige aktiviteter, eller hvorfra I kan låne forskelligt udstyr.

Kort sagt – kombinere en lejrskole med masser af friluftsliv og biologi og lad  evt. en af vores naturvejleder indgå, som en del af arrangementet. På Trente Mølle har vi sengepladser til 32 personer, spise og køkkenfaciliteter til godt og vel 60. Er i lidt flere kunne det måske være en mulighed, at nogle af eleverne/børnene eller de voksne overnatter i telt. På stedet findes gode muligheder for at arbejde i små og større grupper. Her er masser af rum; bl.a. vores undervisningslokale, der naturligvis indeholder tavler, projektor og trådløs Internet adgang. Vi hjælper gerne med til at arrangere næsten enhver form for friluftsliv og det vi ikke selv kan klare, kender vi sikkert en der kan. Så er det træklatring, sejlads på fjorden eller en tur på hesteryg, så er det også en mulighed med Trente Mølle som udgangspunkt for en uforglemmelig lejrskole.

Kurser og fester
Stedet lejes også ud til kurser og vi hjælper gerne med at tilrettelægge og afvikle et kursus. Endelig er det muligt at bruge stedet til private fester, hvor man også kan gøre brug af vores gode lokaler og smukke omgivelser, og måske få en naturvejleder til at ”lufte” gæsterne.

www.trente.dk