©  Foto:

Tinderbox - Musikfestival i Odense

Odense summer af fest og glade dage når det er tid til Tinderbox musikfestival i slutningen af juni. I 2024 kan du bl.a. opleve Bryan Adams, Avril Lavigne, David Guetta, James Arthur, Lauren Spencer Smith, Lenny Kravitz, Raye, Saint Clara, Suspekt, Pil og mange flere. Vi ses i Tusindårsskoven :)

Tinderbox i Odense er en af Danmarks største musikfestivaler med et ambitiøst program med internationale og nationale stjerner, der fejrer det bedste i  pop, rock, indie og urban musik og ikke mindst elektronisk musik, der buldrer ud af højtalerne på den eksplosive, elektroniske scene, Magicbox.

Festivalen afholdes i naturområdet Tusindårsskoven i det vestlige Odense og vandringen fra centrum ud til festival pladsen er allerede blevet en af traditionerne omkring Tinderbox.

Gennem årene har festivalen fornyet sig med nye tiltag og traditioner, så som TB Comedy, en bæredygtighedsfestival, nostalgisk 90-er fest i Groove box, udsigten fra pariserhjulet og Champagnebakken eller det idylliske Moonshine og lokale kulinariske oplevelser i særklasse.

Overnatning
Vær opmærksom på at det kan være rigtigt svært at finde overnatning i Odense under festivalen, så book i god tid eller benyt dig f.eks. af en af de alternative overnatningstilbud som camping på Dyrskuepladsen.

Transport
Som nævnt er der mange, der går eller cykler ud til festivalpladsen, men de fleste år har der også været shuttle-busser fra banegården direkte til Tusindårsskoven.