©  Foto:

SMYKBAR Odense

Er du kreativ til fingerspidserne? Er du vild med at hygge dig med at lave flotte smykker til dig eller dem du holder af? Så vil du være begejstret for at besøge Smykbar i det hyggelige Vintapperstrædet i Odense.

SMYKBAR er en blanding mellem en café og et kreativt værksted. Her kan du designe dine egne smykker sammen med dine foretrukne krea-venner i hyggelige omgivelser og i selskab med god kaffe/varme og kolde drikke. Der er ikke mad/sandwiches på menuen, men der er søde og salte snacks i baren.

Der er masser af perler og vedhæng at vælge imellem og alt er naturligvis nikkelfrit da vores metaldele enten er massivt sterlingsølv eller forgyldt sterlingsølv med 18 karat guld. Du kan lave alverdens smykker lige fra øreringe til armbånd, halskæder os alt derimellem. Stenene og de øvrige charms varierer i pris, kvalitet og størrelse og du kan nemt beregne prisen for dit endelige design inden du starter.

Konceptet findes allerede i København og Århus og er hurtigt blevet populært som en aktivitet til en hyggelig eftermiddagsaktivitet eller måske som et hyggligt indslag på en polterabend/hyggelig eftermiddag med kollegerne.