©  Foto:

Sir Club Ølbar

Sir Club, byens hyggeligste ølbar, er placeret dejligt tæt på bymidten i Odense, og har i mere end 50 år dannet rammen for mange festlige og hyggelige stunder.

Hos Sir Club har vi fokus på specialøl og tilbyder mere end 100 forskellige øl fra forskellige lande. Vores kyndige og dygtige bartendere er altid klar til at tage dig igennem vores 27 haner og omfattende ølkort, der spænder vidt fra traditionelle trappistøl til de nyeste syrlige sours, så du er garanteret en øl, der passer til din smag.

Er du ikke til øl, har vi også et drinkskort, der både byder på klassiske cocktails, som man kender dem og vores egne signatur-cocktails, til dem, der har lyst til at prøve noget nyt. På Sir Club bestræber vi os nemlig efter at blande det gamle med det nye, hvilket ses i både vores udvalg af drikkevarer, indretning og hos de varierende grupper af gæster, der kommer og går hver dag. Det synes vi skaber en social og uformel stemning, hvor alle kan føle sig velkommen.

Kviz og Bingo
Hver mandag fra kl. 20-22 er der Kviz, hvor du kan vinde et hav af præmier, hvilket også gælder onsdag, hvor vi fyrer op for en omgang Bingo Banko med kategorier fra kl. 20-22.