Grøn oplevelse
©  Foto:

Scandic Odense - Mødested

Vi gør det nemt at mødes…. Scandic Odense er med sin korte afstand til Odense Centrum samt den optimale placering ved motorvejen det ideelle valg, når du vil samle kunder og kollegaer til større eller mindre møder og konferencer.

Scandic Odense - som er et Svanemærket hotel - ligger midt i Danmark og den nemme adgang fra E20 og de mange gratis parkeringspladser lige uden for døren gør det meget let at mødes - let tilgængeligt og lige til.

Hotellet tilbyder 13 moderne mødelokaler med plads op til 200 personer. Alle lokaler er med dagslys. Indeholder professionelt AV-udstyr. I pauserne tilbyder vi spændende løsninger for mad og drikke - inspireret af vores dygtige køkkenteam!

Vores værdier på Scandic Odense er "Be Caring, Be Pro, Be Bold og Be You" - og det gennemsyrer alle vores handlinger på hotellet - omtanke, nærvær og service i øjenhøjde er altid i højsæde og med stor fleksibilitet søger vi altid de bedste løsninger til netop dit arrangement! Det er afgørende for os at vi leverer succesfulde løsninger!

Det vil være en stor fornøjelse at få lov at byde velkommen til Scandic Odense!