©  Foto:

Riderute Nordfyn

Riderute Nordfyn er flere sammenhængende strækninger i det fascinerende, flotte og meget forskellige nordfynske landskab, som du nu kan opleve sammen med din hest!

Riderute Nordfyn giver dig og din hest chance for at blive et med naturen og opleve Nordfyns fantastiske landskab på en helt ny måde!

Ruterne kan rides som en hel strækning eller forskellige etaper for sig - helt efter hvad I har lyst og tid til!

Ruterne strækker sig over ridestier, markveje, grusveje og landeveje med mindre trafik.

Kort over Riderute Nordfyn

Riderute Nordfyn - Otterup Nord: Klik her og se kortet!

Otterup Nord-strækningen fører jer rundt i et idyllisk landskab fra udkanten af Otterup forbi Hasmarkmosen, gennem flere skovområder og ud til Fuglsang Strand og en flot udsigt til Kattegat. Du kan ride forskellige dele af ruten eller hele turen. Ruten er 15 km lang.

Riderute Nordfyn - Hofmansgave: Klik her og se kortet!

Hofmansgave-strækningen fører jer fra Hasmarkmosen gennem de gamle landsbyer Hasmark, Østerballe og Bogø Huse og forbi den gamle herregård Hofmansgave og langs Odense Fjord og det gamle inddæmmede område ved Fjordmarken. Nyd det fascinerende landskab! Ruten kan følges på flere forskellige etaper af forskellig længde.

Vær opmærksom på

Ruterne er klar til jer, og I er meget velkomne - men husk at respektere lodsejerne og undgå at ride over marker og andre steder ud over ruten.

Det er altid god opførsel at stige ned fra hesten og samle hestepærerne op, så de ikke generer andre.

Ruten går af og til langs veje, hvor der kommer biler, og det skal din hest kunne klare.

Riderute Nordfyn bliver endnu længere

Riderute Nordfyn vil strække sig over 130 km på hele Nordfyn - glæd dig til at de enkelte strækninger bliver kortlagt og klar til din ridetur!