©  Foto:

Restaurant Landbogaarden

Få en uforglemmelig oplevelse på Landbogaarden, hvor værtsparret Gertrud og Jacob serverer vidunderlig mad i hyggelige og charmerende rammer.

Restaurant Landbogaarden er Ærøs ældste spisested og ligger på Vestergade i Ærøskøbing. Restauranten blev grundlagt i 1919 af Michael Fuglsang Mikkelsen.

Den autentiske og charmerende restaurant drives i dag af Gertrud og Jacob, der er Michael Fuglsang Mikkelsens oldebarn. Gertrud er den smukke og syngende værtinde, der sikrer at din aften på Landbogaarden bliver uforglemmelig. Jacob står i køkkenet og skaber hjemmelavet dansk mad samt forskellige internationale comfort food klassikere.

Menukortet byder altid på en ret for de kødspisende og en ret for vegetarerne og Landbogaarden er kendt på Ærø for sin yderst velsmagende vegetariske og veganske mad. Landbogaarden er en familievenlig restaurant og bestemt et besøg værd, når du gæster Ærø.

Ud over at spise i restauranten bør du også lægge vejen forbi Landbogaardens hyggelige bar, hvor de blandt andet serverer Absinth med ild og fontæne, drinks og Fuglsang på fad.

Om sommeren åbner de den store sal op og inviterer til diskotek og efterfester efter eksempelvis Ærø Jazz Festival og bryllupper.