©  Foto:

Restaurant Fru Berg

Hyggelig á la carte restaurant, med lækker frokost- og aftenmenu, beliggende smukt ved kajen med udsigt ud over havet og havnen i Marstal.

Restaurant Fru Berg ligger på Honnørkajen, lige ved færgelejet, på Marstal Havn. Her er en enestående udsigt over Det Sydfynske Øhav.

Igennem restaurantens store panoramavinduer og fra den hyggelige terrasse, kan du betragte de mange smukke skibe der sejler ind og ud af havnen. Er vejret køligt, sørges for opvarmning og overdækning på terrassen.

Menuen hos Fru Berg byder på lækkerier både til frokost og aften. Pragtfuld fisk, skaldyr, gode bøffer og fine desserter. Her kan du nyde de fantastiske Ærøpandekager, der serveres i Fru Bergs version, med hjemmelavet kompot og vaniljeis.

Til familiens yngste findes en børnemenu og naturligvis imødekommes vegetarer og gæster med forskellige intolerancer. Restauranten er handikapvenlig og hunde er velkomne, bare de er søde.

Er du på Ærø, bør du lægge vejen forbi Restaurant Fru Berg. Læn dig tilbage og nyd en god middag i de charmerende og behagelige omgivelser.