©  Foto:

RecordPusher pladeforretning

RecordPusher er en pladeforretning, hvor du får den bedste kundeservice baseret på en stor passion for vinylplader, både nye og second hand.

Om RecordPusher
RescordPusher er en forretning, som sælger både nye og brugte vinylplader. Pladeforretningen blev grundlagt tilbage i 2011 som en onlineforretning. På det tidspunkt var det den første og eneste forretning i Danmark, der solgte vinylplader udelukkende online. Siden da er forretningen blevet større, og i 2014 åbnede RecordPusher en fysisk butik i Odense. I butikken er der en helt særlig stemning, hvor det er tydeligt at alle der besøger pladeforretningen har en fælles passion for det nye og gamle indenfor hobbyen.

Passion for vinylplader
De to vigtigste ord om RecordPusher er: passion og kundeservice. Forretningen gør en stor dyd ud af at yde kundeservice i topklasse. Det sker på baggrund af den store passion for at samle vinylplader, både nye og gamle. For som RecordPusher selv udtrykker det - vinylplader et kvalitetsprodukt. Et kvalitetsprodukt, der viser sig gennem både udseendet af produktet og lyden af musikken.

Singler, EP’er og LP’er
RecordPusher sælger flere forskellige slags vinylplader, heriblandt singler, EP’er og LP’er. Der er altid mere end 14.000 forskellige titler at vælge mellem og hver dag kommer der nye til samlingen. Blandt de mere end 14.000 titler, finder du både vinylplader fra indland og udland, så du vil helt sikkert kunne finde det, du leder efter. Af genrer inden for musikken finder du alt tænkeligt, lige fra blues til rock til soul og meget, meget mere. Så hvis du er på udkig efter et ægte kvalitetsprodukt, er RecordPusher stedet at besøge.  

Merchandise og andet
Foruden de mange forskellige vinyler, finder du også meget andet i RecordPusher pladeforretningen. Du kan selvfølgelig finde diverse pladespillere, men også høretelefoner og mange forskellige og fede accessories. Udover dette, kan du også købe forskellige plakater, t-shirts, krus, bøger og andet. Hver uge kommer RecordPusher også med en anbefaling til en plade du bør købe, og butikken kører også altid gode tilbud på diverse plader og andet. Derudover er du altid velkommen i butikken til en snak om musik og passionen for vinylplader.