©  Foto:

Provianten, Dyreborg

Provianten, Dyreborg, formålet med Provianten er at servicere Dyreborgs borgere, sommerhusgæster og sejlere med dagligvarer og i et vist omfang lokale specialprodukter af høj kvalitet. Ligeledes er der i forbindelse med butikken en række funktioner, som kan lette de daglige indkøb, ikke mindst for ældre medborgere. provianten drives på frivillig basis og et eventuelt overskud går til naboen, dyreborgs Beboer- og Kulturhus.

I samarbejde med REMA 1000 i Faaborg kan Provianten tilbyde et passende udvalg af dagligvarer. På forespørgsel kan specielle varer skaffes hjem. Provianten fører desuden pålægsvarer, frosne færdigretter og frosset kød fra egnens slagtere. Provianten har et pænt udvalg af smør, ost og mælk. Provianten fører forskellige former for brød og rundstykker, som skal bestilles dagen før senest kl. 19, og naturligvis lækkerier til den søde tand.

Ingen skal gå forgæves efter øl, vand og vin. Hver fredag holder grønthandleren på pladsen foran butikken. Forhør om tidspunkt i butikken. Der vil være en lille afdeling med postkort og gaveting og Kunsthåndværk. Rensetøj kan indleveres og hentes i Provianten. Der vil være mulighed for at leje cykler i Provianten.