©  Foto:

Pincho Nation Odense

Her bydes der på kulørte cocktails og tapasretter fra et menukort, der er et gastronomisk udvalg fra hele verden. Kom forbi til en hyggelig date, en aften ude med veninderne, kollega-hygge eller en klassisk aften, hvor I skal se, hvor langt I kan nå i menukortet.

Menuen
Er fyldt med små retter, der kan tage dine smagsløge på en rejse gennem fantastiske smage, eksotiske tendenser og klassiske retter i tapasstørrelse. Alle vores retter får et ekstra twist, så du får en oplevelse i hver en bid. Vi kalder det ekstra Pincholicious! På Pincho Nation kan alle finde noget de kan lide, ligegyldig om du er vegetar, kød-elsker, allergisk over for fisk eller er på en streng diæt bestående af chokolade.

På menuen kan du finde en saftig burger, sprøde dumplings og en cremet risotto - og du kan fint have plads til at spise alle tre retter på en gang. Måske endda sammen med en af vores pommes frites varianter? Og hvem siger man ikke kan bestille en omgang mere? Fx en cremet pasta, en planke steak direkte fra grillen eller den lækre ret med skalddyr du lige har set på nabobordet. Vores retter er små, og vi anbefaler at du snupper 5-6 retter pr. person. (Men hvem tæller?!) Du er selvfølgelig også velkommen til at stille den lille sult med et par retter og en drink.

Cocktails
Pincho Nation er ret vilde med alle typer af cocktails. Det bedste er at se en hel parade af drinks linet op på bardisken i alle farver og toppet med frisk frugt og slik. Ja, den er god nok. De har drinks der smager af dit favorit slik - Det kalder vi en win-win. Mens du hygger med vennerne ved bordet, mixer og shaker vores bartender noget sødt, surt, frisk og sofistikeret