©  Foto:

PadelHouse Kerteminde

Velkommen til PadelHouse

Vores padelcenter

Vi tilbyder et toptrimmet padelcenter med fire indendørsbaner af bedste kvalitet. Centret er opvarmet, og med sine 9,5 meter til loftet har det den perfekte højde til den ideelle padeloplevelse. Padel er en sjov og lettilgængelig sport for alle aldre. Padel kræver ikke de samme tekniske eller fysiske færdigheder som andre sportsgrene som tennis eller badminton, så du og din familie kan sagtens få lange og underholdende dueller på banen.

Vores faciliteter er designet til at skabe den bedste oplevelse for dig og dine gæster. Vi har lækre omklædningsrum til herrer og damer samt et stort loungeområde, hvor I kan slappe af og nyde en drink efter jeres kamp. Vores inventar er valgt med omhu for at skabe en hyggelig atmosfære for alle vores besøgende.

Booking af baner er nemt og hurtigt med MATCHi-appen. Du kan nemt oprette en bruger og booke en bane på få minutter. Efter at have booket en bane vil du modtage en kode, som giver dig adgang til centret. Hvis du foretrækker at ringe, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummeret +45 40 75 30 52, og vi vil hjælpe dig med at booke din bane. Padel-bats kan lånes gratis, og bolde kan tilkøbes, hvis det er nødvendigt.

Vi er glade for at byde dig velkommen til PadelHouse og ser frem til at give dig en god padeloplevelse i Kerteminde.