©  Foto:

Oscar Biludlejning Kerteminde

Lej en billig personbil hos os
Har du brug for en mikrobil, lille personbil eller mellemklassebil, så har Oscar Biludlejning i Kerteminde helt sikker noget du kan bruge. Du kan leje en bil for kun 249,- pr. dag. med 100 km. inkluderet. Vores biler er inkluderet forsikringer, service og uden skjulte gebyrer.

Minibusser
Du kender garanteret udfordringen med for lidt pladser i bilen, og besværet med at køre i flere biler. Vi har en løsning til dig med vores udvalg af minibusser. Du kan leje en minibus med plads til helt op til 9 personer, eller en mindre med plads til 6-7 personer. Du får altid 100 km inkluderet i lejen.

Varevogn
Skal du flytte inventar fra bopælen eller andet gods, så er vores varevogne det perfekte valg til dig.

Dine personlige fordele
Du får 100 km. inkluderet pr. dag
Altid lokal billigst
Nem og hurtig booking
Billig selvrisikoforsikring
Ingen skjulte gebyrer!
...Og mange mange flere. En fordel, der især skiller sig ud i forhold til vores konkurrenter, er at langt størstedelen af vores biler udlejes til alle med gyldigt kørekort over 18 år. De fleste biludlejningsfirmaer har en begrænsning på minimum 23 år, hos os gælder dette kun nogle biler så som luksusbilerne. Vi kræver blot et højere depositum til folk i alderen 18-24, men udover det kan de altså leje på lige fod med alle andre.