©  Foto:

Odense ZOO - Mødested

Trænger I til anderledes lokationer til jeres næste møde, konference eller kursus, så lad Odense ZOO danne rammen i byens vildeste omgivelser!

Hold jeres møde i Odense ZOO og få en mødedag som I sent vil glemme. I vores tre forskellige lokaler med AV-udstyr vil I kunne nyde udsigten til løver, zebraer, kænguruer, giraffer m.m. Når det er tid til at strække benene, kan I holde en pause på den store veranda eller udforske haven og de mange vilde dyr.
Der vil være fuld forplejning under hele mødet samt mulighed for at få besøg af en af Odense ZOO’s dygtige formidler som kan fortælle vidt Odense ZOO’s fantastiske historie samt havens vilde dyr.

Har I brug for en pause under jeres møde, hvor I kan strække ben, få lidt luft til hovedet og opleve haven? Så lad os arrangere en rundvisning for jer, hvor I kommer med en guide bag kulisserne - helt tæt på dyrene! Rundvisningen kan vare én til to timer alt efter jeres behov.

Sidder I med tanker om at blive rystet sammen, lære hinanden bedre at kende og få skubbet jeres grænser, så kast dit team ud i vilde udfordringer, der styrker jeres sammenhold, prøver jeres grænser af og gør jer bedre til at kommunikere samtidig med at I bliver klogere på alverdens dyr!

En mindeværdig middag: Invitér dit personale eller netværk på en uforglemmelig oplevelse. Vi skræddersyer arrangementet, så det passer til dine ønsker og behov. Slut en god dag med bobler hos søkøerne og rund af med en lækker middag under en stjerneklar himmel ved pingvinerne.