©  Foto:

Nature Energy Park - Mødested

Unikke og eksklusive rammer på hele Fyns hjemmebane

Nature Energy Park rummer alt til jeres perfekte dagmøde eller konference. Mød hinanden til både store og små arrangementer, midt i landet, tæt på alt og med en udsigt I aldrig bliver trætte af.

Få minutter fra Odense centrum ligger et mødested, der er noget ud over det sædvanlige. Nature Energy Park, eller Odense Stadion, er en del af OCC og en oplagt mulighed for jer, der vil gøre jeres møde eller konference til noget helt særligt. Fra I træder inden for i den flotte foyer, er I sikret en mødeoplevelse ud over det sædvanlige med masser af naturligt lys i eksklusive rammer.

Skønne lokaler, der kan omdannes til præcis, hvad I ønsker – og naturligvis med topmoderne AV. Nature Energy Park er ideel til alle former for arrangementer, der skal have lidt ekstra stemning og atmosfære. Med tre etagers VIP-faciliteter i alle størrelser, Skybox, mødelokaler, lounges og udsigt over grønsværen fra alle lokaler er Nature Energy Park virkelig et unikt mødested.

Vores erfarne mødeteam er med jer hele vejen og sikrer, at I får præcis det arrangement, I ønsker.

Hos Nature Energy Park har vi – bogstaveligt talt – højt til loftet, og servicen matcher. Vores smilende og imødekommende personale tager imod jer i døren og sørger for, at alle gæster kommer på plads. Med udgangspunkt i jeres mål for dagen skaber vi en skræddersyet oplevelse i rammer, jeres mødedeltagere vil huske længe efter at de har forladt matriklen. Vi garanterer, at jeres gæster vil elske at kalde Nature Energy Park for deres hjemmebane.