©  Foto:

Lolo - Bakery & Bar

Hos Lolo – Bakery & Bar på havnen, er et af kendetegnene de sprøde og saftige surdejsbrød- og boller, samt de lækre sandwiches der er lavet på grillet Lolobrød.

På Svendborg Havn ligger Lolo – Bakery & Bar. I det lille hus på havnen er ønsket, at du altid vil føle dig velkommen. Bag disken står Lone Thusing og hendes søde ansatte, der hver dag sørger for god service og hyggelig stemning. Lone bager og kokkererer selv alle lækkerier i det lille åbne bageri og bar.

Vi har alle brug for at føle os hjemme – også når vi går ud. Når vi føler os hjemme, kan vi slappe af, hænge ud, samtale og grine højt – og bare være dem vi er. Dét er målet hos Lolo. At skabe et sted, hvor alle kan træde ind og sænke skuldrene.

Her er fokus på hjemlig hygge, høj kvalitet, gode råvarer og godt håndværk. Alt bliver lavet fra bunden, af råvarer der er nøje udvalgt af Lone, med fokus på kvalitet, økologi og dyrevelfærd. Få en dejlig kop kvalitetskaffe, Lolos morgentallerken, nyd deres friskbagte, saftige og sprøde surdejsbrød, en af deres lækre frisksmurte sandwiches, en smurt Lolo-bolle eller en af dagens søde sager.

Hos Lolo følger de årstidens gang – samt de events der opstår på havnen i Svendborg.