skip_to_main_content

Lifeplan Kajak & Friluftsliv

Udlejning af havkajakker & SUP

Kom og ro kajak på det smukke Svendborgsund og Det Sydfynske Øhav. Vi tilbyder udlejning af havkajakker i god kvalitet både for begyndere og øvede kajakroere. Vi giver altid en kort instruktion, hvis det er påkrævet.

Vi har 60+ havkajakker & SUP, så grupper er også velkomne.

Kontakt os:

Website

Mobil: +45 60723900

E-mailpoint65denmark@gmail.com

 

Guidet tur i havkajak på Svendborgsund

I hele sæsonen fra starten af maj til slutningen af oktober kan du komme på en guidet tur på Svendborgsund med udgangspunkt ved stranden ved Hotel Christiansminde.

Vi mødes kl. 17:00, starter med indledende instruktion og stiger så i kajakkerne og ror en tur på omkring 2 timers varighed, mellem 5-8 km alt efter vind og strømretning.

Turen henvender sig mest til begyndere og let øvede, men alle er velkomne. Børn skal dog være min. 16 år for at ro deres egen kajak, men vi har også tandemkajakker, hvor børn kan sidde forrest i kajakken.

Vi stiller gode stabile havkajakker til rådighed inklusiv, pagaj, svømmevest og sprayskirt.
Du skal selv medbringe lette sko, tætsiddende tøj, gerne i flere lag på overkroppen, kasket/hat, solcreme, drikke, måske termokande med varm kaffe/te, snack og madpakke.

Glæder os til at se Jer til en stor oplevelse i havkajak på Svendborgsund.

Turen bookes her: https://kajakogfriluftsliv.dk/vare/guidet-mandagstur-i-havkajak-svendborgsund-det-sydfynske-oehav-lejet-kajak/