©  Foto:

Lifeplan Kajak & Friluftsliv

Udlejning af havkajakker & SUP samt guidede ture

Kom og ro kajak eller SUP på det smukke Svendborgsund og i Det Sydfynske Øhav. Vi tilbyder udlejning af sikre kvalitets havkajakker og gode stabile SUP`s for både begyndere og øvede. Vi giver altid en kort instruktion og anbefalinger inden du skal på vandet.

Vi har 40+ havkajakker & SUP, så grupper er også velkomne.

Book Singlekajakker på hjemmesiden

Book Tandemkajakker på hjemmesiden

Guidet tur i havkajak på Svendborgsund

I hele sæsonen fra starten af maj til slutningen af september kan du komme på en guidet mandagstur på Svendborgsund med udgangspunkt ved stranden ved Hotel Christiansminde.

Vi mødes mandage kl. 17:00, starter med indledende instruktion og stiger så i kajakkerne og ror en tur på omkring 2-3 timers varighed, mellem 5-6 km alt efter vind og strømretning.

Turen henvender sig mest til begyndere og let øvede, men alle er velkomne. Børn skal dog være min. 16 år for at ro deres egen kajak, men vi har også tandemkajakker, hvor børn kan sidde forrest i kajakken.

Vi stiller gode stabile havkajakker til rådighed inklusiv, pagaj, svømmevest og sprayskirt. Er du/I usikre kan det være en god idé at ro den guidede tur i en af vores tandemkajakker, da de er mere stabile og giver ekstra tryghed.

Du skal selv medbringe lette sko, tætsiddende tøj, gerne i flere lag på overkroppen, kasket/hat, solcreme, drikke, måske termokande med varm kaffe/te, snack og madpakke. Det kan være en god idé at medbringe et ekstra lag til pausen.

Glæder os til at se Jer til en stor oplevelse i havkajak på Svendborgsund - måske er vi også heldige at møde vores lokale delfin Yoda, også kaldet Delle.

Hvis I er en gruppe på 5+ er der mulighed for at aftale og booke individuelle guidede ture på andre datoer/tidsrum.

Turen bookes på Lifeplan Kajak & Friluftlifs hjemmeside