VisitFyn

LABØLLEGAARD Gårdbutik

Labøllegård er en biodynamisk gård, hvor dyrene lever i overensstemmelse med deres naturlige adfærd. Besøg gårdbutikken, klap en ko eller book en rundvisning på gården!

Økologisk og Biodynamisk

Sund jord-sunde planter-sunde dyr-sundt kød

Labøllegaard er en lille ejendom, hvor der går Skotsk Højlandskvæg og græsser hele året rundt ved hjælp af holistic afgræsning. Vi går meget op i opbygning af jorden, et lukket økosystem hvor vi anvender det, der findes på ejendommen, blandt andet laver vi trækul af nedfaldne grene fra de mange naturlige hegn, vi har.

Dyrevelfærd

Dyrevelfærd er det, der lægger hos mest på sinde, derfor er vi også godkendt af DYRENES BESKYTTELSE. Vores kalve går ved deres mor de første 8 måneder og nyder hendes dejlige mælk. Alle dyr har adgang til stald eller læskur og har altid mulighed for skygge og tørre liggepladser.

Den sunde mad

Vores kvæg er 100% græsfodrede, dermed opnås i gode aminosyrer og omega-3 fedtsyre. Når det er slagtetid, skydes de på marken og undgår dermed stress, køres til slagter og krogmodnes i 23 dage, vakuumpakkes og fryses straks.

Vi har også holistiske, biodynamiske, græsfodrede høns, som bor i mobilhønsehus og følger køerne rundt på marken. De leverer æg i allerhøjeste kvalitet.

Gårdbutikken

I vores Gårdbutik kan du købe mange spændende udskæringer og flere gluten-og laktosefri produkter fra vores dyr. I er altid velkomne til at besøge Labøllegaard og få en gåtur ved dyrene.

Butikken er åben: Lørdag fra 10-15 eller efter aftale, ring tlf. 2424 0084

Book en rundvisning

En guidet tur består af rundvisning på vores biodynamiske gård og i den smukke natur. Bondekonen  fortæller om stedet, hvordan vi passer og plejer dyrene og ikke mindst jorden, hvilket har betydet at vi er klimaløser , altså kvæg behøver ikke være en klimabelastning. Vi følger stierne og kommer tæt på dyrene, klapper en ko eller en kalv og siger goddag til græshønsene på marken.

Pris: 75,- per person, børn under 3 år gratis. Du kan bestille kaffe eller økologisk æblejuice og hjemmebagt kage med for 50,- per person.

Hvornår: Er du interesseret i en rundvisning, så kontakt Labøllegaard og aftal nærmere på booking@laboellegaard.dk