©  Foto:

Klingenberg Ost Odense

Historien bag Klingenberg Ost
Klingenberg Ost blev stiftet for ca. 130 år siden af Julius Clausen i Odense under navnet ”Klingenberg Smør & Æggeforretning”, på det tidspunkt var Klingenberg en helt almindelig købmand, der solgte lidt af hvert til den odenseanske husholdning. Siden da har butikken skiftet form et par gange - og har de sidste ca. 50 år fokuseret på at forsyne odenseanerne med et hav af forskellige oste, alt hvad du skal bruge til den helt store tapasmiddag, og andre delikatesser.

Hvad kan du finde hos Klingenberg?
Klingenberg byder på nøje udvalgte danske og internationale oste, kurateret af deres dedikerede osteeksperter. Herunder både almindelige skæreoste, bløde brieoste, blåskimmeloste, cheddar - og alverdens andre ostevarianter.

Derudover finder du et stort udvalg af andre delikatesser, samt smørrebrød og tapasanretninger to-go.

Hvor finder du Klingenberg?
Du finder Klingenberg Ost i hjertet af Odense, hvor deres charmerende specialbutik, der ligger side om side med vinhandlen H.J. Hansen, inviterer dig indenfor til en inspirerende oplevelse. Uanset om du er en lokal odenseaner eller en nysgerrig turist, er Klingenberg et must-visit for ostefans og madentusiaster. Dyk ned i deres ekspertise og udforsk deres imponerende udvalg af oste, tapas og andre delikatesser.

Bonusinfo: Klingenberg anbefales bl.a. af Jonathan Kvium – en af de lokale guider. Find hans guide til byen her