©  Foto:

Kammerateriet

Kammerateriet er det pulserende sommerliv på kajen

Kammerateriet er strandbar, cocktailbar, voksenfest og DJ midt i Svendborg Havn. på Svendborg Havn finder du dem under lidt forskellige navne.

Bogholderiet – ølbar på værftet er deres ambitiøse ølbar, der ligger lige overfor Kammerateriet på Frederiksøen. I deres ølkælder finder du flere end 250 forskellige specialøl fra hele verden. 

Frederiksøens Madbar er havnens fiskebar med take away de luxe. barens slagnummer er det frisklavede stjerneskud af hjemmebagt brød, hjemmerørt mayo, røget færølaks og ikke mindst den friske skærisingfilet, som de får leveret direkte fra auktionen og selv panerer. 

The Drunken Sailor er havneknejpe og fest i det høje gear – et stenkast fra havnen og midt i byens festgade. Her finder du stamborde med indbygget fadølsanlæg, fodboldborde, lykkehjul og dans på bordene torsdag, fredag og lørdag og altid helt til 03.00. 

Udover disse 3 forskellige lokationer, så finder om sommeren en lækker strand bar på Frederiksøen. Kammerateriet står også for at arrangere forskellige koncerter events på Havnen.