Jul i Nyborg og på Østfyn

Foto: Nicolai Godvin
Begivenheder
Begivenheder
Når klokkerne ringer december ind, betyder det julehygge overalt. Der er julestemning i Nyborg, men også rundt omkring på Østfyn. 
Adresse

Torvet 2B

5800 Nyborg

Jul i Nyborg og på Østfyn er ægte og uforfalsket julestemning. Nyborg er Danmarks gamle Kongeby - rigets første hovedstad - og når Kongen holdt jul, summede hele byen af juletravlhed. Dette gør byen stadig den dag i dag, når der i 1. og 2. weekend i december afholdes kæmpe julemarked. 
Juleknas, hjemmebrygget øl, glögg, levende værksteder, julegaveideer, aktiviteter for børn, fynske museumsbutikker, smeden arbejder… ja, der er alt, hvad hjertet begærer, når vi slår dørene op til det årlige julemarked i Nyborg, Jul i den gamle Kongeby.
Jul På Østfyn er også hyggelige ture i det østfynske landskab, besøg på lokale julestuer, julekoncerter, julestemning og juleevents på en række af de imponerende slotte og herregårde.
Kirkerne byder indenfor til ro og en række stemningsfulde kirkekoncerter, Vor Frue Kirke i Nyborg er rammen om "Bach's Juleoratorium". Derudover byder Nyborg Voldspil igen velkommen til deres årlige familie forestilling som i år er "Ronja Røverdatter". 


Og så besøger julemanden naturligvis også Nyborg og Østfyn.

Find alt om julen i Nyborg og på Østfyn her

Find inspiration til julen på Fyn her

Find inspiration til julen i Danmark her

Adresse

Torvet 2B

5800 Nyborg

Facilities

Jul

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNyborg / Nyborg Turistbureau