©  Foto:

HUSET Middelfart, Konferencecenter og kursussted

HUSET Middelfart – Konferencecentret, du husker.

I HUSET Middelfart har vi rum til alle og plads til det hele: Møder, kurser, konferencer, events og selskaber - i smukke omgivelser - lige midt i Danmark.
Det er dine ønsker, der danner rammerne for dit ophold og gode oplevelser i HUSET. Vi er også gerne din sparringspartner lige fra planlægning til evaluering. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Mere end 50 års erfaring med kurser og konferencer
Vi ved, hvad der skaber et vellykket arrangement, og HUSET er bygget præcis til formålet. Vi lægger vægt på, at du altid får den bedste mødeoplevelse og føler dig i trygge hænder.

Alle vores lokaler er udstyrede med moderne AV og IT-faciliteter. Et køkken i særklassen med passionerede kokke bakket op af et smilende restaurationsteam. Hertil 70 komfortable værelser – alle med udgang til grønt område. Vores smilende og kompetente medarbejdere sørger alle for, at I hele tiden har, hvad I behøver, så jeres arrangement bliver vellykket.

Hos os finder du også Danmarks største permanente byggeudstilling. I alt 28.000 m² inspiration til dine bolig- og byggeprojekter. Her er mere end 140 brands inden for byggeri repræsenteret. Åbent alle ugens syv dage fra kl. 10-17 – gratis entré.

 

Vi ligger naturskønt langs bøgeskoven tæt på Lillebælt og vores nærmeste nabo er Hindsgavl Dyrehave.

Ring til vores konferenceteam på tlf. 70 12 36 00 eller send en mail til post@huset-middelfart.dk

HUSET Middelfart er medlem af Foreningen Danske Konferencecentre.