Grøn oplevelse
©  Foto:

Hotel Odeon

En perle i hjertet af Odense - Hotel Odeon er en oase i den pulserende midtbys hyggelige H.C. Andersen Kvarter, tæt på shopping, seværdigheder, restauranter – og blot et stenkast fra kongres- og kulturhus ODEON.
Vi forener internationale standarder med det bedste fra Fyn, i en varm og rolig atmosfære, som inviterer til afslapning og fordybelse.

På Hotel Odeon mixer vi det bedste udefra med det bedste fra Fyn. Standarden er international, indretningen er skandinavisk, og atmosfæren er varm og afslappet. Vi bruger digitale løsninger til at gøre dit ophold så enkelt og nemt som muligt. Men vores medarbejdere er rigtige mennesker. Vi har ingen manualer, der dikterer, hvornår de skal smile.

Det kommer helt naturligt – og fra hjertet – som det hører sig til på Fyn.

I lobbyen summer det af liv, så man får lyst til at slå sig ned. Morgenbordet er stort og helt igennem økologisk. Skal du samle bestyrelsen eller ledergruppen, så har vi et par eksklusive lokaler klar til jer. Vi har H.C. Andersen og byens nye kongres- og kulturhus som nabo. Og er du til en løbetur, så er åen et oplagt valg.

Det er nemt at besøge os. Du kan parkere lige under hotellet, og vi bor kun fem minutter fra banegården.
Butikker, caféer og restauranter ligger lige om hjørnet, og alle byens attraktioner er indenfor gåafstand.

Velkommen til et nyt hotel i hjertet af Odense. Velkommen på Hotel Odeon.